Burleski & PinUp kirppis  tapahtumapäivä 10.3.2018

Burleski & PinUp Kirppis Tapahtumapäivä 10.3. klo 13-18 Ravintola Shamrock:ssa!!

Pöytävuokra 15e/10e (jäsen). Varaa paikkasi NYT: bubut.yhdistys@gmail.com

Päivän aikana mm. Burleski esityksiä eri artisteilta, PinUp kuvauspiste by Mamanna photo, Arpajaiset (teemaan sopivilla palkinnoilla), Tasselia, tusselia, helmoja jos jonkin moisia!! Eri tuotteiden kauppiaita ja tuote esittelijöitä myös Kirppistelijöiden... lisäksi.

Illan esiintyjät


Upea Atomic Alice, joka saa taiottua niin vatkaimet kuin yleisönkin atomeiksi. Onko
hän Liisa Ihmemaassa vai Alli kaulin kädessä? Hiveleekö hän meidät atomeiksi vai hakkaa rajusti palasiksi....pelottavan suloista.

--------------------
Wicked Mariella on useamman vuoden kokemus pin up-mallina, mutta nyt hänen on tullut aika ottaa haltuun myös burleskilavat.  Wicked Marie on viettelevä villikissa, jonka pehmeät liikkeet saavat yleisönkin kehräämään.
Huumorilta ei hänen menevissä esityksissä voida välttyä, sillä tummanpuhuva kurvitar on tullut viihdyttämään. Tämä nainen tulee hurmaamaan Sinut naisellisilla eleillään unohtamatta pientä
rock n' roll twistiä.

 ---------------------------
Mindy Mad Magnolia esittää Pinkkiä sisältävän Pin Up henkisen Burleskinumeronsa. Mindy on jakanut Burleskin sanomaa vuodesta 2012 ristiinrastiin Suomenmaan ja vähän ulkomaillekin, vihdoinkin myös Vantaa saa oman osansa Mindyn parodisesta tyylistään.

-----------------------------

Ihana valloittava Lily Wanderlust! Lily Wanderlust on pin-up -malli ja burleskitaitelija, joka tunnetaan ilmeikkäästä ja flirttailevasta esiintymistyylistään. Hän on hurmannut ja huudattanut burleskiyleisöjä jo viiden vuoden ajan ja keikkailut ahkerasti ympäri Suomen. Lilyn repertuaarista löytyy sekä klassisia esityksiä, että rajoja rikkovampaa neo-burleskia.
Yhteistä kaikille esityksille on kuitenkin Lilyn sädehtivä lavakarisma ja rokkenroll -asenne. Draamaa ja komediaa samassa paketissa! You´re gonna love it!